Zelfstandig met Elkaar
ZME-aankomst
ZME-aankomst

Marion de Rijk - AdviesRijk

AdviesRijk

Ben ik wel goed verzekerd? Bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een verzekeringspakket dat bij hen past of die hun bestaande verzekeringen willen laten doorlichten zijn bij Marion de Rijk van AdviesRijk aan het juiste adres.

Verzekeringsadvies voor bedrijven

“Voor bedrijven is risico management belangrijk, dat wil zeggen dat de belangrijkste risico’s door een verzekering worden afgedekt. Dat kan per bedrijf heel verschillend zijn.” Als ervaren verzekeringsdeskundige weet Marion de Rijk als geen ander welke verzekeringen voor welke bedrijfstak van belang kunnen zijn. Een inventariserend gesprek, een analyse van de bestaande verzekeringen en een rondgang door het bedrijf geven haar voldoende informatie voor het opstellen van een helder en passend verzekeringsadvies. “En dat is beslist geen lang en taai rapport, want daar zitten ondernemers niet op te wachten.

Verzekeringsadvies voor particulieren

Ook voor particulieren die er zeker van willen zijn dat hun verzekeringspakket klopt kan het lonend zijn om AdviesRijk in te schakelen. Marion komt graag bij je langs of geeft advies via een skypegesprek. Dat is een helder advies in begrijpelijke taal over schadeverzekeringen, levensverzekeringen, zorg -en inkomensverzekeringen. Op de vraag naar de advieskosten is haar antwoord duidelijk: “Ik ben echt niet duurder dan Independer en dan krijg je mij erbij.” Oftewel direct contact, korte lijnen en actieve bemiddeling bij de afsluiting en uitkering van verzekeringen.

Verzekeringspakket voor Expats

Voor Nederlanders die tijdelijk in het buitenland gaan wonen of buitenlanders die tijdelijk in Nederland wonen zijn er speciale verzekeringspakketten, die aansluiten bij de individuele situatie. Voor beide groepen geldt een minimale verblijfsduur van zes maanden. Marion weet daar alles van en kan je adviseren over de samenstelling van het juiste pakket.

Contactgegevens

AdviesRijk

Marion de Rijk
Brinkstede 3
7983 KT Wapse

0521-344733
06-12131568
http://www.adviesrijk.nl

Bedrijfsrubriek

Financiele en juridische diensten

 

Brinkstede 3, 7983 KT Wapse, Nederland

Uitgelicht