Zelfstandig met Elkaar
ZME-aankomst
ZME-aankomst

Dance Fever producties

Een evenement, feest of ruimte voorzien van de beste kwaliteit aan muziek, licht of geluid? Laat dat maar over aan Klaas Boes van Dance Fever Producties. 

Voor elk evenement het beste licht en geluid

Klaas Boes uit Blokzijl houdt zich al dertig jaar bezig met het verzorgen van licht en geluid bij grote en kleine evenementen. Inmiddels is hij expert op dit gebied en weet hij precies wat nodig is om licht en geluid veilig en met de juiste frequentie een ruimte in te sturen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om de geluidsversterking van een musical op een school of een complete licht –en geluidsshow bij een personeelsfeest of groot evenement.

Drive in shows voor een geslaagd feest

Bij licht en geluid hoort muziek. Dance Fever Producties verzorgt ook drive in shows met professionele DJ’s voor zowel grote massale als kleine intieme feesten. Voor elke gelegenheid een passende show met keuze uit alle muziekstijlen:van moderne popmuziek tot Nederlandstalig, disco, reggae en hardrock.

Licht –en geluidsapparatuur voor elke ruimte

Voor wie op zoek is naar goede licht –en geluidsapparatuur voor een specifieke ruimte is bij Dance Fever Producties aan het juiste adres.  Klaas Boes weet precies welke apparatuur het meest geschikt is voor uw dorpshuis, kerk of zwembad. Hij kan de apparatuur leveren, installeren en zelfs repareren en dat alles voor een scherpe prijs.

Flightcases

Flightcases worden speciaal gemaakt voor het opbergen van kostbare geluidsapparatuur. Klaas Boes maakt zelf flightcases op maat, passend bij de apparatuur van de klant. Inclusief vakverdeling en transportwielen en eventueel stapelbaar. Dat is nog eens handig!

Contactgegevens

Dance Fever producties

Klaas Boes
Zuiderzeeweg 2
8356 VV Blokzijl

0527-29 14 38
06-238 131 13
http://www.dancefeverproducties.nl

Bedrijfsrubriek

Horeca / Catering / Voeding
Kunst en Cultuur
Organisatie en administratie

 

Zuiderzeeweg 2, Blokzijl, Nederland

Uitgelicht