Zelfstandig met Elkaar
Slider

Nieuw Perspectief

Subsidie of website nodig? Als subsidieadviseur en tekstschrijver help ik bedrijven bij het aanvragen van subsidies en het creëren van een website die gelezen en gevonden wordt.
Subsidies

“ Kleine bedrijven en ZZP’ers maken onvoldoende gebruik van de subsidiemogelijkheden die er zijn en dat is doodzonde”. Monique heeft een ruime ervaring in het aanvragen van subsidies voor innoverende bedrijven. Zij is bekend met landelijke en regionale subsidieregelingen, maar ook voor andere organisaties en projecten weet zij de weg in subsidieland te vinden. Naast het schrijven van de subsidieaanvraag kan zij ook de subsidieadministratie en de eindafrekening verzorgen.
Websiteteksten

” Een website bestaat niet alleen uit vormgeving en techniek, maar ook uit tekst en inhoud. Dat wordt nogal eens vergeten”. Monique heeft zich daarom gespecialiseerd in het schrijven van webteksten. Dat is een vak apart, want teksten voor een website moeten niet alleen goed leesbaar zijn, maar ook scoren bij de zoekmachines. Om een complete website aan te kunnen bieden is Monique een samenwerking aangegaan met Ronald van Lingen en Harriët Kalthof. Samen vormen zij het Websiteam.
SEO en Adwords

Monique heeft zich bekwaamd in zoekmachine optimalisatie en Google Adwords: adverteren via internet. Zij ziet het als een uitdaging om via SEO en een goed opgezette adwords campagne meer gerichte bezoekers op een site te krijgen!

Contactgegevens

Nieuw Perspectief

Monique Molenaar
Nijbrecht 24
8381 DH Vledder

0521-381058
06-11060196
https://www.np-nieuwperspectief.nl

Bedrijfsrubriek

Financiele en juridische diensten
ICT / Internet / Printen
Reclame / Tekst / Fotografie

 

Uitgelichte bedrijven