Zelfstandig met Elkaar
ZME-aankomst
ZME-aankomst

PrimaPrent

De ‘praatplaat’ als visitekaart!

PrimaPrent verbeeldt je talent

Je zou er uren over kunnen praten, maar één beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Dus waarom worstelen met de vertaalslag? PrimaPrent laat liever zíen waar je sterk in bent.

Het geeft menig zzp’er kopzorgen: je gedroomde eigen onderneming is uit de startblokken, je hebt van je passie je werk gemaakt. Pitch en go! Maar hoe breng je de boodschap bondig over als verkooppraatjes niet je sterkste kant zijn? Je bent goed in wat je doet, levert kwaliteit in producten en diensten. Hoe verpak je die kracht?
Verslik je niet in een woordenstroom, maar zeg het met een schets. Maak indruk met een unieke praatplaat. Want dat is een persoonlijk en professioneel uithangbord, op jouw lijf én bedrijf getekend.

Laat je zien
PrimaPrent is een allround grafisch ontwerpbureau dat zich onderscheidt met originele illustraties. Rake beelden die de juiste toon zetten en de kracht van je bedrijf visualiseren. Maak in één oogopslag duidelijk wat je ‘drive’ is en prikkel jouw specifieke doelgroep. Laat je zien! In een passende huisstijl of advertentie, een brochure als blikvanger, een website die op je netvlies blijft hangen, een sterk logo.

Wil je uitstralen waar je écht voor staat? Zeg gewoon wie je bent en PrimaPrent verbeeldt je talent.

Contactgegevens

PrimaPrent

Harriët Kalthof
Barend Loosweg 11
8356 HC Blokzijl

0527-292018
06- 36216237
https://www.primaprent.nl

Bedrijfsrubriek

ICT / Internet / Printen
Kunst en Cultuur
Reclame / Tekst / Fotografie

 

Barend Loosweg 11, Blokzijl, Nederland

Uitgelicht