Zelfstandig met Elkaar
ZME-aankomst
ZME-aankomst

QuickText

Quick Text is dé specialist in (financiële) administratieve ondersteuning voor het midden- en kleinbedrijf, stichtingen, verenigingen en particulieren.
Piek

Is er een piek in werkzaamheden en eigenlijk geen tijd of geld voor een nieuwe medewerker, dan kan Quick Text u op professionele en discrete wijze ondersteuning bieden. Te denken valt aan o.a. (financiële) administratie (o.a. factureren), relatiebeheer, mailingen en tekstverwerking.
Boekhouden

Bij Quick Text kun je terecht voor het Praktijkdiploma Boekhouden. Met de modules BKB (Basiskennis Boekhouden) en BKC (Basiskennis Calculatie) kan de financiële administratie van een eigen bedrijf worden voorbereid. Hoeft de accountant dat niet te doen, dus hiermee kan veel geld bespaard worden.
Administratie-opleidingen

Bij Quick Text zijn de volgende diverse administratieve opleidingen te volgen: telefoniste/receptioniste, administratief medewerk(st)er en financieel administratief medewerk(st)er. Alle 3 modulair opgebouwd.
Opleidingen voor kinderen

Naast het reeds jarenlange succesvolle tienvingersysteem blindtypen biedt Quick Text voor kinderen ook Bijspijkeren Rekenen en Bijspijkeren Nederlands. ‘Wij vinden het belangrijk dat kinderen goed voorbereid zijn op het Middelbaar Onderwijs.’
Computer

Ook voor een gedegen computeropleiding kan men bij Quick Text terecht. Quick Text biedt o.a. Tienvingersysteem blindtypen, Word, Excel, PowerPoint, Internet en E-mail, voor zowel privé als bedrijven, en diverse seniorentrainingen.

Quick Text is door landelijke examenbureaus erkend als opleider, waaronder: Stichting ETI (typen/computer) en Associatie Praktijkexamens (boekhouden/administratie).

Quick Text heeft als motto: ‘Afspraak is afspraak’
De aanpak is: ‘PEP’ Professioneel, Enthousiast en Persoonlijk

Contactgegevens

QuickText

M. Lakerveld–van Dijk
Kornputsingel 34
8331 JV Steenwijk

0521 - 524991
06 - 20840452
https://www.quicktext.nl

Bedrijfsrubriek

ICT / Internet / Printen
Onderwijs / Training
Organisatie en administratie

 

Kornputsingel 34, Steenwijk, Nederland

Uitgelicht