Zelfstandig met Elkaar
ZME-aankomst
ZME-aankomst

Richt Inzicht

Elsemarie Richt is een ervaren reflexoloog, actief in binnen –en buitenland. Zij heeft een praktijk in Steenwijk, geeft trainingen en workshops en heeft sinds kort een webshop.
Wat is reflexologie?

Reflexologie gaat uit van het principe dat alle organen en lichaamsdelen corresponderen met reflexgebieden op handen en voeten. Door deze gebieden te prikkelen wordt de doorbloeding en zenuwgeleiding verbeterd, waardoor het lichaam ontspant en gestimuleerd wordt zichzelf te genezen.
Richt INzicht, praktijk voor reflexologie

Elsemarie Richt is in Amerika opgeleid en heeft een eigen praktijk in Steenwijk: Richt INzicht. Als ex-wijkverpleegkundige is zij sterk in één op één contacten: “Ik vind het belangrijk om met beide voeten op de grond te staan en word blij van mensen die weer in balans komen en direct het positieve resultaat van mijn behandelingen ervaren.”
Trainingen, workshops en lezingen

Elsemarie heeft jarenlang internationaal les gegeven. Gedurende tournees van een dag of tien doceerde zij reflexologie technieken in landen als de VS, Engeland, Ierland en China. Tegenwoordig is zij verbonden aan het Reflexologisch Instituut Nederland, waarvoor zij trainingen, workshops en lezingen verzorgt.
Reflex Supply Shop

Ter ondersteuning van haar activiteiten heeft Elsemarie nu ook een webshop: de Reflex Supply Shop. Hier zijn artikelen verkrijgbaar die met reflexologie en reflexie te maken hebben, zoals boeken, DVD’s, kaarten, kiezelsteenmatten, prikkelende hand –en voetrollers etc.

Contactgegevens

Richt Inzicht

Elsemarie Richt
De Wanne 3
8332 LA Steenwijk

0521 - 514524
06 - 53238497
https://www.richtinzicht.nl

Bedrijfsrubriek

Onderwijs / Training
Zorg / Gezondheid / Welzijn

 

De Wanne 3, Steenwijk, Nederland

Uitgelicht