Zelfstandig met Elkaar
Slider
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZME Netwerkwandeling (maandelijks)

14 april van 09:00 tot 10:00

Let op! Doorgang is afhankelijk van coronamaatregelen en beschikbaarheid.
Als je interesse hebt om ook een keer te wandelen, kun je je in ieder geval via bovenstaande link “Registreren” inschrijven.

𝗪𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻𝗱 𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻
Heb je als ondernemer ook de behoefte om de benen wat vaker te strekken, maar komt het er gewoon niet van? Omdat het net gaat regenen of buienradar een bui voorspelt? Of omdat je nog even dat belangrijke telefoontje wilt plegen en er daarna nog van alles moet gebeuren?
Bewegen is goed, als je het maar doet! Dat geldt zeker in Corona-tijd ook voor veel ondernemers die meer dan ooit veel tijd alleen doorbrengen, zittend achter de laptop of computer.
Hoe inspirerend kan het zijn om dan samen met andere ondernemers regelmatig een stuk te gaan lopen. Om samen al wandelend te sparren over de problemen waar je als ondernemer tegenaan loopt of om elkaars onderneming beter te leren kennen.
Daarom organiseert ZME-netwerk maandelijkse wandelsessies voor ondernemers.
𝗪𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀
Wat is de bedoeling? Eens per maand organiseren wij op een ochtend van 9 tot 10 uur een wandeltocht in de omgeving van Steenwijk. Deze tocht volgt simpelweg een bestaande wandelroute van 4 à 5 km. Elke ondernemer kan zich hier vooraf via de ZME-website voor opgeven. Je hoeft dus geen lid te zijn van ZME-netwerk en het maakt niet uit of je een zelfstandig professional bent of een bedrijf hebt met personeel.
Vooraf krijg je een ondernemersthema op dat als rode draad voor het gesprek kan dienen. Iedereen krijgt door het trekken van een kaart een wandelpartner toegewezen met wie je dat uur de wandeling al pratend volbrengt. Wie vaker meewandelt leert dus al wandelend steeds nieuwe ondernemers kennen. Dit is een win-win situatie: je vergroot je netwerk doordat je andere ondernemers leert kennen, je leert van elkaar hoe je met ondernemersvraagstukken kunt omgaan en je bent op een gezonde manier in beweging.

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
09:00 tot 10:00

Locatie

Wordt van te voren bekend gemaakt
Ergens in Steenwijkerland

Uitgelichte bedrijven

Registraties zijn gesloten voor dit evenement