Zelfstandig met Elkaar
Slider
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZME Netwerkwandeling in de avond!

9 juni van 19:30 tot 21:00


Wandelend Ondernemen – woensdag 9 juni
Thema: Wat is jouw Waterloo(p)?

Heb je als ondernemer ook de behoefte om de benen wat vaker te strekken, maar komt het er gewoon niet van? Omdat het net gaat regenen of omdat je nog even dat belangrijke telefoontje wilt plegen en er daarna nog van alles moet gebeuren? Bewegen is goed, als je het maar doet! Dat geldt zeker voor veel ondernemers die veel tijd alleen doorbrengen, zittend achter de laptop of computer.

Hoe inspirerend kan het zijn om dan samen met andere ondernemers regelmatig een stuk te gaan lopen. Om samen al wandelend te sparren over de problemen waar je als ondernemer tegenaan loopt of om elkaars onderneming beter te leren kennen.

Daarom organiseert ZME-netwerk (een zo goed als) maandelijkse wandelsessies voor ondernemers.

De eerstvolgende ZME Netwerkwandeling is op woensdag 9 juni, om 19.30 uur.
Om iedereen in de gelegenheid te stellen een keer mee te doe met onze netwerkwandelingen wordt het dit keer een avondwandeling. We gaan wandelen in het Waterloopbos tussen Vollenhove en Kraggenburg.

Het wordt een wandeling van ongeveer 4 kilometer, dus reken op een uurtje wandelen.

Na aanmelding ontvang je gedetailleerde informatie via de mail.

Wandelen voor en door ondernemers
Wat is de bedoeling? Met enige regelmaat organiseren wij een wandeltocht in de gemeente Steenwijkerland. Deze tocht volgt simpelweg een bestaande wandelroute van 4 à 5 km.

Elke ondernemer kan zich hier vooraf via de ZME-website voor opgeven. Je hoeft dus geen lid te zijn van ZME-netwerk en het maakt niet uit of je een zelfstandig professional bent of een bedrijf hebt met personeel.

Vooraf krijg je een ondernemersthema op dat als rode draad voor het gesprek kan dienen. Iedereen krijgt door het trekken van een kaart een wandelpartner toegewezen met wie je dat uur de wandeling al pratend volbrengt. Wie vaker meewandelt leert dus al wandelend steeds nieuwe ondernemers kennen. Dit is een win-win situatie: je vergroot je netwerk doordat je andere ondernemers leert kennen, je leert van elkaar hoe je met ondernemersvraagstukken kunt omgaan en je bent op een gezonde manier in beweging.

Wandel je een keer mee? Geef je dan op door op bovenstaande “Registreren” knop te klikken!

 

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
19:30 tot 21:00

Locatie

Wordt van te voren bekend gemaakt
Ergens in Steenwijkerland

Organisator

ZME-netwerk
E-mail:
info@zme-netwerk.nl
Site:
www.zme-netwerk.nl

Uitgelichte bedrijven

Registraties zijn gesloten voor dit evenement