Zelfstandig met Elkaar
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prinsjesdagontbijt 2021

22 september van 09:30 tot 11:30

Gratis

Het Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland is 14 jaar geleden ontstaan als een reflectie op Prinsjesdag en is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende netwerk bijeenkomst voor de politiek, het bedrijfsleven en organisaties. Ieder jaar wisselt het thema en wordt er een toonaangevende spreker uitgenodigd.

Het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt valt dit jaar op woensdag 22 september. De organisatie bestaat wederom uit Business Club Steenwijkerland (BCS), Kennis Netwerk Steenwijkerland KNS), Zelfstandig Met Elkaar (ZME) en gemeente Steenwijkerland.

Schermafbeelding 2019-07-26 om 11.17.20-min

Na in 2015 spreker prins Pieter-Christiaan, Prins van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven, en afgelopen jaar Ruben van Zwieten als spreker te hebben mogen ontvangen, zijn we dit jaar zeer verheugd met de komst van niemand minder dan Özcan Akyol.

Özcan Akyol deelt zijn visie op ondernemerschap in een snel veranderende wereld met u. Hoe kijkt hij aan tegen het ondernemerschap tijdens en na corona? En voor welke maatschappelijke uitdagingen komen wij te staan? We verwachten opnieuw veel belangstelling en kijken ernaar uit om samen met zo’n 300 ondernemers in gesprek te gaan.

Ontmoeten van regionale relaties

Steeds vaker ontmoeten relaties elkaar en bespreken actuele onderwerpen. ZME en BSC organiseren boeiende avonden voor hun leden en KNS organiseert verschillende workshops, om praktische kennis te delen met elkaar. De gemeente probeert zoveel mogelijk te faciliteren, zodat de workshops, informatieavonden en verschillende bijeenkomsten vanuit de netwerken KNS, ZME en BSC haalbaar zijn. De verschillende organisaties werken goed samen. Niet ieder voor zich, maar samen er tegen aan.

sprekers

De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Tijdens de bijeenkomst ontmoet u lokale ondernemers uit Steenwijkerland, gemeenschappelijke relaties, bestuurders van publieke organisaties, burgemeester en wethouders, gemeenteraadsleden van Steenwijkerland, sprekers van voorgaande jaren.

netwerken

Agenda

Datum: woensdag 22 september 2021

Tijd: van 07:30 tot 09:30

Locatie: De Meenthe, Stationsplein 1 22 te Steenwijk

Inschrijven via: https://www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl/index.php/contact/

 

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
09:30 tot 11:30
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl/

Organisatoren

ZME-netwerk
Business Club Steenwijkerland
Kennis Netwerk Steenwijkerland
Gemeente Steenwijkerland

Locatie

De Meenthe
Stationsplein 1
Steenwijk, Overijssel Nederland
Site:
https://www.demeenthe.nl

Uitgelicht